Új, szoptatástámogató csomaggal bővült kínálatunk!

2024.01.29

Testi-lelki támogatás az oldott szoptatásért

Nehézségekbe ütközöl kisbabád táplálása során? Elvesztél a különféle tanácsadók, ismerősök módszereinek útvesztőiben? Ha úgy érzed, hogy rengeteg információ birtokában vagy a szoptatással, az anyai test illetve a kisbaba élettani működésével kapcsolatban, mégsem kerültél közelebb a megoldáshoz, akkor neked szól testi-lelki regenerációt támogató csomagunk.


Ha szeretnél komplex segítséget a szülés utáni testi-lelki regenerációban, próbáld ki csomagunkat, mely az alábbi 3 szolgáltatást tartalmazza:

- 3x 20 perc Bemer fizikai érterápiás matrac használat, igény szerint segítő beszélgetéssel egybekötve. A Bemer egy több világszabadalommal rendelkező orvostechnikai eszköz, mely stimulálja a mikrokeringést, segítve ezzel a sejtek anyagcseréjének megfelelő működését, hogy azok maradéktalanul elláthassák feladatukat (többek között a tejtermelésért felelős sejtek működését is támogatja ezáltal). Hatással van a vegetatív idegrendszerre, így stresszoldó, ellazító hatása is érzékelhető, szervezetünk pedig ebben az állapotban tud legjobban regenerálódni.

https://www.pontemuhely.hu/bemer/

- 1 alkalom érzelmi blokkoldás kineziológia segítségével, mellyel az elakadás érzelmi hátterét térképezhetjük fel. Ráláthatunk, milyen életesemény érzelmi megélése akadt el, a szülésélmény milyen érzelmi lenyomatot hagyott benned. Megnézhetjük, milyen tudatalatti családi minták, programok, korlátozó hitrendszerek működtetnek a jelenben, - akár a szoptatással kapcsolatban, akár más, az anyaságot érintő területen, - melyek különböző érzelmi blokkokat okozva idővel a testben is blokkokat okozhatnak. 

https://www.pontemuhely.hu/one-brain-kineziologia/

- Ameda Finesse elektromos mellszívó (gépház+kábel) kölcsönzés 1 hónapra. Ez a kórházi erősségű mellszívó hatékony segítség lehet a tejtermelés beindításának támogatásában, illetve a tejtermelés elakadásakor, átmeneti szoptatási nehézségek idején a tejtermelés mennyiségének szabályozásában. Nagyon pontosan, az éppen aktuális érzékenységed, egyéni igényeid szerint tudod beállítani a szívás sebességét és a szívóhatás erősségét. 

https://www.pecsibabavar.hu/mellszivok/Érdeklődöm a szolgáltatáscsomag iránt:

A szoptatás egy intim kapcsolódás kisbabád és közted. Táplálod őt, de nem csak fizikailag, hiszen ebben a szoros testi-lelki közelségben minden rezdülésedet, hangulatodat, kétségedet pontosan érzékeli, úgymond az anyatejjel szívja magába. Ezért fontos feltenni magadnak a kérdést, hogy valójában te mivel táplálod magad? Az egészséges ételeken túl, érzelmileg mi az, ami áthat? Van-e olyan élményed, aminek elakadt a megélése, és ha tudattalanul is, de érzelmi vagy akár már testi blokkot okozhatott benned?

A cikket tovább olvashatod ITT.