Várandóskíséret

A várandósság tervezésétől a gyermekágy időszakáig


A tudatos várandósság és a minél háborítatlanabb szülésélmény és gyermekágyi időszak megélésének jegyében a PonTe Műhelyben az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk Nektek - már a várandósság tervezésének időszakától, - hogy test és lélek együtt hangolódjon ebben a változásokkal teli időszakban.

További részletekről ITT tájékozódhattok.


Tekintsd meg komplex szolgáltatáscsomagjainkat!

Akár a babatervezés, akár a várandósság vagy a gyermekágy időszakában vagy, megtalálod a testhez álló programot ITT!


FOGANTATÁSI NEHÉZSÉGEKKEL KÜZDESZ? 

Válaszd "Babatervező komplex csomagunkat", mely tartalmaz az érzelmi blokkoldás mellett BEMER fizikai érterápiát, mely támogatja többek között a méh megfelelő mikrokeringését, gyulladáscsökkentő, stresszoldó hatású, meddőségi centrumokban is eredményesen használják, mint orvostechnikai eszközt.


VÁRANDÓS VAGY ÉS ISMERETLEN EREDETŰ FÉLELMEID JELENTKEZTEK? HÁBORÍTATLAN SZÜLÉSÉLMÉNYRE SZERETNÉL TUDATOSAN KÉSZÜLNI? CSÁSZÁRMETSZÉS UTÁNI TERMÉSZETES SZÜLÉSRE KÉSZÜLSZ? 

Válaszd "Babaváró csomagunkat", mely többek között az érzelmi blokkoldás és kreativitás eszközeivel támogatja a félelmek, belső feszültségek oldódását, kisbabáddal, testeddel, belső erőforrásaiddal való kapcsolódást a háborítatlan szülésélmény jegyében.


MÁR MEGSZÜLETETT KISBABÁD ÉS SZERETNÉL MINÉL KÖNNYEDEBBEN REGENERÁLÓDNI? SZOPTATÁSI NEHÉZSÉGEID ADÓDTAK ÉS ALTERNATÍV, GYENGÉD MEGOLDÁST KERESEL? 

Válaszd "Szülés utáni regeneráció csomagunkat".  A csomag tartalma: a regeneráció és az esetleges heggyógyulás támogatása BEMER fizikai érterápiás orvostechnikai eszközzel és érzelmi blokkoldással, valamint szoptatási nehézségek oldása a BEMER fizikai érterápia mikrokeringésjavító, gyulladáscsökkentő és stresszoldó hatásával, érzelmi blokkoldással, szülésélmény feldolgozást támogató segítő beszélgetéssel, alkotással.


TÁMOGATÁS KISBABÁDNAK:

HASFÁJÓS A KISBABÁD VAGY NYUGTALANUL ALSZIK? 

Támogasd kiegyensúlyozottságát a mikrokeringésjavító, stresszoldő hatású BEMER fizikai érterápiás eszközzel, mely már újszülött kortól használható mellékhatás- és kockázatmentesen. Akár ki is béreleheted és együtt használhatja a család!

KORASZÜLÖTT A KISBABÁD? 

Támogasd légző-, bél-, immun-, idegrendszerének egészséges fejlődését BEMER fizikai érterápiás eszközzel, mely a születési stresszt is oldja. Akár ki is bérelheted és együtt regenerálódhat a család!Érdeklődöm a PonTe Műhely szolgáltatásai iránt:

06 30 221 8626